DRŮBEŽÍ JATRA S HOUBAMI – Francie.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 100 g slaniny, 600 g drůbežích jater, 3 cibule, 250 g čerstvých hub, 200 ml sherry nebo podobného vina, 1 lžička maizeny, 2 lžičky Vegety, 250 ml kysané smetany. POSTUP PŘÍPRAVY: Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, v hluboké pánvi je rozškvaříme, přidáme na kousky nakrájená očištěná drůbeží játra, krátce osmahneme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a znovu osmahneme. Vyjmeme játra, k cibuli přidáme na plátky nakrájené houby, podusíme, přidáme víno smíchané s maizenou, Vegetu a kysanou smetanu a povaříme. Nakonec vrátíme zpátky játra, prohřejeme a podáváme s opečenou vekou nebo smaženými bramborovými hranolky.

DRŮBEŽÍ JATRA S HOUBAMI – Francie. DRŮBEŽÍ JATRA S HOUBAMI – Francie.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1391 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz