KOKOSOVÉ KARBANÁTKY – Mexiko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 600 g mletého libového předního hovězího masa, 2 lžíce kukuřičné mouky, 1 lžička maizeny, 1 lžíce mléka, 1 vejce, sůl, 1 stroužek česneku, 1 malá cibule, 1 lžičky drceného kmínu, 100 g strouhaného kokosu, olej, 2 hrušky, 2 broskve, 1 větši silně pálivá paprika, nať koriandru. POSTUP PŘÍPRAVY: Mleté maso smícháme s kukuřičnou moukou, kukuřičným škrobem maizenou, mlékem, vejcem, solí, drceným česnekem, strouhanou cibulí, kmínem a dobře propracujeme. Ze směsi uděláme 6 karbanátků, které obalíme ve strouhaném kokosu a v hlubší vrstvě oleje osmažíme po obou stranách. Karbanátky vyjmeme a dáme na teplé talíře. Hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme každou na 6 dílů, broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na šestiny, pálivou papriku očistíme a nakrájíme na 6 plátků. Ovoce i s paprikou vhodíme do rozpáleného oleje, krátce přesmažíme a karbanátky na talíři jimi obložíme. Pokrm ozdobíme cilantrem - snítkou zeleného koriandru a podáváme s tortillami nebo bílým pečivem.

KOKOSOVÉ KARBANÁTKY – Mexiko. KOKOSOVÉ KARBANÁTKY – Mexiko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz