SRNČÍ GULÁŠ CSÁNGÓ (Maďarská kuchyně).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: 1 kg srnčího plecka, 120g sádla, 200g cibule, 10g česneku, 500g kyselého zelí, 100g rýže, 15g červeně papriky, sůl, špetka kmínu, 1 l kyselé smetany. POSTUP PŘÍPRAVY: Zvěřinu nakrájíme na větši kousky. V kastrole na sádle zpěníme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme papriku, kmín, česnek utřený se solí, zvěřinu a vše trochu osmažíme. Zvěřinu dusíme pod pokličkou při občasném podlévání vodou (podléváme jen tolik, aby se nepřipálila) asi 1 1 hod. Pak k ni přidáme pokrájené kysané zelí, popřípadě i několik zelených paprikových lusků pokrájených na nudličky, a přilijeme tolik vody, aby byl cely obsah kastrolu dobře zakrytý, a dusíme do poloměkka. Pak přidáme opranou rýži a vše dodusíme doměkka. Nakonec přilijeme do guláše kyselou smetanu, povaříme a hned podáváme.

SRNČÍ GULÁŠ CSÁNGÓ (Maďarská kuchyně). SRNČÍ GULÁŠ CSÁNGÓ (Maďarská kuchyně).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1346 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz