MEXICKÝ TOKÁŇ ZE SRNČETE (Maďarská kuchyně).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: 1 kg Zvěřiny ze srnčete, 150g sádla, 400g cibule, sůl, 300g žampiónů, 50g másla, 30g sladké papriky, 2 dl rajčatového. protlaku.

POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole na sádle do zlatova usmažíme cibuli nakrájenou na drobné kostky. Přidáme zvěřinu nakrájenou na větší kostky, papriku, sůl, rajčatový protlak a dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Očištěné a nakrájené žampióny podusíme na másle, trochu osolíme a přidáme k dušené zvěřině. Příloha: ryže promíchaná se zeleným hráškem ( risi-bisi ).



MEXICKÝ TOKÁŇ ZE SRNČETE (Maďarská kuchyně). MEXICKÝ TOKÁŇ ZE SRNČETE (Maďarská kuchyně).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1370 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz