SRNČÍ RAGÚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: Odřezky zvěřiny, 100g mouky, 150g omastku, koření (1 bobkový list, 5 zrn pepře, 3 zrna hřebičku), citrónová kůra, 2 cibule, 2 kyselé okurky, lžíce octa, 1/8 l červeného vína, 2 kostky cukru, 1 l vody, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Odřezky zvěřiny pokrájíme na úhledné kousky, obalíme moukou a v rozpáleném omastku opečeme do světlehněda. Potom je podlijeme vařící slanou vodou a dusíme pod pokličkou. Do kousku tenkého vypraného plátna dáme trochu zrnek pepře, hřebíčku, bobkový list, citrónovou kůru: pytlík zavážeme a položíme ke zvěřině. Přidáme sekané cibule, kyselé, na plátky nakrájené okurky a ocet. Před podáváním přimícháme 2 lžíce husté, dobře vyvařené hnědé omáčky, skleničku červeného vína, cukr a omáčku hustě svaříme. Pytlíček s kořením vytáhneme, podle chuti dosolíme a podáváme.

SRNČÍ RAGÚ. SRNČÍ RAGÚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1365 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz