KANČÍ GULÁŠ (Maďarská kuchyně).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: 1 kg černě zvěřiny z krku nebo plece, 1 cibule, 100g másla, 1 lžička papriky, sůl, 1 lžičky majoránky, 2 stroužky česneku, 1 lžíce mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Na tuku osmažíme krájenou cibulku, přidáme papriku a na kostky nakrájené maso z krku, plecka. Po osolení a pokmínování dusíme doměkka. Nakonec přidáme majoránku a třeny česnek. Když je maso měkké, zaprášíme šťávu moukou, promícháme a trochu necháme po vařit. Příloha: vařené brambory a nakládané houby.

KANČÍ GULÁŠ (Maďarská kuchyně). KANČÍ GULÁŠ (Maďarská kuchyně).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1352 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz