TETŘEV NA VÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: 1 tetřev, sůl, špetka pepře, 100g slaniny, 2 sklenky vína, 100g másla, hovězí polévka, 2 lžíce mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Tetřeva necháme odležet v peří, pak ho oškubeme, vykucháme, očistíme, osolíme, opepříme, prošpikujeme, dáme do pekáče a polijeme vínem. Takto ho necháme celou noc. Ráno jej vyjmeme a dáme péci na máslo, poléváme ho vínem, v němž byl naložen, a hovězí polévkou. Když je tetřev měkký, vyndáme ho, šťávu zahustíme moukou, nalijeme zpět na tetřeva a podáváme.

TETŘEV NA VÍNĚ. TETŘEV NA VÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1406 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz