BAŽANT PO MORAVSKU (se zelím).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV / 


Na Štědrovečerní stůl.

INGREDIENCE: 1 bažant, 100g slaniny, 100g másla nebo husího sádla, 300g hlávkového zeli, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěného, vykuchaného bažanta obložíme na prsíčkách na plátky pokrájenou slaninou, zabalíme do papíru potřeného máslem, obvážeme nitěmi a pečeme na másle nebo na dobrém ( nejlépe husím) sádle se slaninou nakrájenou na kostičky. Před podáváním pečeného bažanta vyložíme mísu zelím, které jsme předem udusili na sádle nebo slanině. Dušené zeli dáme na mísu a na něj narovnáme porce z bažanta.



BAŽANT PO MORAVSKU (se zelím). BAŽANT PO MORAVSKU (se zelím).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1310 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz