KUŘE DUŠENÉ V ČERVENÉM VÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KUŘE / 




INGREDIENCE: 1 kuře (asi 1,2 kg), sůl, pepř, 100g šalotky, 80g slaniny, 4 lžíce másla, 20 ml koňaku, 1 lžíce hl. mouky, 500 ml červeného vína, 1 svazku tymiánu, 2 bobkové listy, 250g žampiónů.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kuře rozčtvrtíme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na nudličky. Slaninu a šalotku mírně osmáhneme na másle a vyjmeme. V tuku opečeme čtvrtky kuřete a pokapeme koňakem. Poprášíme moukou. Přilijeme víno a porce kuřete obrátíme. Tymián opereme a usušíme, otrháme lístky a spolu s bobkovými listy přidáme k masu. Pod poklicí dusíme 30-40 min. Žampióny nasucho očistíme a opečeme na másle. Čtvrtky kuřete vyjmeme a vypečenou šťávu přilijeme k žampiónům. Přidáme slaninu se šalotkou, necháme přejít varem a ochutíme. Kuře podáváme v omáčce.



KUŘE DUŠENÉ V ČERVENÉM VÍNĚ. KUŘE DUŠENÉ V ČERVENÉM VÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1342 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz