ŠPENÁTOVÉ JEHĚNČÍ TAŠTIČKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 6 jehněčích plátků (asi po 80g), sůl, pepř, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce nadrobno nakrájené cibule, 1 lžíce nadrobno nasekaného česneku, 600g mraženého špenátu, strouhaný muškátový oříšek, 5 lžic sezamu, 300g čerstvého kozího sýra, 400g listového těsta, 1 žloutek, 2 lžíce smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso omyjeme a osušíme, osolíme a opepříme. Rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso na něm prudce po obou stranách opečeme. Vyjmeme. Cibuli a česnek zesklovatíme na zbylém oleji. Přidáme špenát a dusíme asi 10 min. osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Vmícháme 3 lžíce sezamu a čerstvý sýr. Troubu předehřejeme na 180°C. plech vyložíme papírem na pečení. Těsto dotenka vyválíme a vykrojíme z něho 6 čtverců 20x20cm. Kraje navlhčíme vodou. Na každý kus vložíme jeden plátek masa a pokryjeme špenátem. Rohy těsta přehneme a okraje dobře přimáčkneme. Žloutek rozšleháme se smetanou a taštičky směsí potřeme. Pečeme asi 20min. Podáváme sypané zbylým sezamem.



ŠPENÁTOVÉ JEHĚNČÍ TAŠTIČKY. ŠPENÁTOVÉ JEHĚNČÍ TAŠTIČKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1415 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz