ZELENINOVÉ RAGÚ OBLOŽENÉ RÝŽI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ RŮZNÝ / 




INGREDIENCE: 350 g žampionů, 200 g mrkve, 1 svazek jarní cibule, 1 stroužek česneku,
250 g dlouhozrnné rýže, 500 ml zeleninového vývaru, 50 g slaniny, 3 lžíce másla, 1/2 lžíce mouky, 125 ml bílého vína, 100 g mraženého hrášku, 2 lžíce kysané smetany, svazek petržele, sůl, .pepř

POSTUP PŘÍPRAVY: Houby a mrkev oloupeme. Cibulku očistíme, zelenou nať neodstraňujeme. Mrkev, žampiony i cibuli pokrájíme. Oloupeme česnek a nasekáme. Rýži propereme, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme asi 20 minut. Na pánvi rozpustíme slaninu, přidáme cibulku se žampiony, mrkev a česnek, vše krátce osmahneme. Zeleninu zalijeme vínem, zaprášíme moukou a zamícháme. Přiklopíme a 10 minut dusíme. Přisypeme hrášek a nakonec ještě vmícháme kysanou smetanu. Vše ještě 3 minuty dusíme. Snítku petrželky odložíme stranou, zbytek omyjeme, otrháme lístky a jemně nasekáme. Přisypeme k zelenině, podle chuti osolíme a opepříme. Do rýže vmícháme máslo, naplníme věncovou formu a povaříme ve vodní lázní. Hotové vyklopíme na velký talíř, doprostřed dáme zeleninové ragú a ozdobíme lístky petrželky.



ZELENINOVÉ RAGÚ OBLOŽENÉ RÝŽI. ZELENINOVÉ RAGÚ OBLOŽENÉ RÝŽI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz