VEPŘOVÝ MARINOVANÝ KOTLET.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: Vepřové kotlety. Marináda: 3 lžíce sojové omáčky, 3 stroužky utřeného česneku, 2 lžíce rýžového vína nebo sherry, 3 lžíce vody, 2 lžíce cukru, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 jemně nakrájené cibule, 1 velká loupaná hruška.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso naložíme do marinády ze sojové omáčky, česneku, rýžového vína, vody, cukru, pepře, cibule a hrušku oloupanou a nakrájenou na drobné kostky. Maso grilujeme z obou stran do zlatohněda.



VEPŘOVÝ MARINOVANÝ KOTLET. VEPŘOVÝ MARINOVANÝ KOTLET.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1320 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz