SMAŽENÁ PETRŽELOVÁ NAŤ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Petrželovou nať přebereme, odstraníme velké stonky, opláchneme
a vysušíme v utěrce. Rozehřejeme olej na 190°C v hluboké pánvi nebo ve fritéze. Nať vložíme do síta a ponoříme do oleje, smažíme asi 2 minuty až je nať křehká a křupavá.



SMAŽENÁ PETRŽELOVÁ NAŤ. SMAŽENÁ PETRŽELOVÁ NAŤ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1421 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz