RYBÍ FILE NA ŠVÝCARSKÝ ZPŮSOB.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY FILÉ / 




INGREDIENCE: 600g filé, sůl, citron, ml. pepř, 40g oleje, 4 rajčata, 4 vejce, 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra, 1 sklenička suchého bílého vína, muškátový oříšek, pažitka nebo petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rozmražené porce filé pokapeme cit. Šťávou, opepříme a osolíme. Na rozpáleném oleji opékáme po obou stranách do měkka. Zapékací misku vytřeme olejem, položíme na dno opečené filé, jako další vrstvu oloupaná nakrájená rajčata a zalijeme rozkvedlanými vejce s vínem a sýrem. Zapečeme v troubě. Na talíři zdobíme pažitkou nebo petrželkou a podáváme s vařenými brambory a salátem.



RYBÍ FILE NA ŠVÝCARSKÝ ZPŮSOB. RYBÍ FILE NA ŠVÝCARSKÝ ZPŮSOB.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1382 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz