KAPR NA MARMELÁDĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 4 porce kapra, 100g loupaných mandlí, 100g másla, 100g rozinek, 100 ml červeného vína, rybízová marmeláda, 3 lžíce citr. šťávy, sůl, pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra pokapeme citrónem, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném tuku. Když je kapr hotový, vyndáme ho na talíř, do výpeku přidáme marmeládu, červené víno, rozsekané mandle a rozinky. Vše necháme provařit, vložíme kapra a již jen prohřejeme.



KAPR NA MARMELÁDĚ. KAPR NA MARMELÁDĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1341 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz