PANENSKÁ VEPŘOVÁ NA HOUBÁCH A ČERVENÉM VÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ / 




INGREDIENCE: 600g panenenské vepřové, sůl 60 g sádla, 1 velká cibule, 2strouiky česneku, 200g čerstvých hub, mletý pepř, 3dl červeného vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněnou panenskou vepřovou nakrájíme na plátky, jemné je naklepeme a osolíme. Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmažíme na něm dozlatova drobné pokrájenou cibuli, pak přidáme rozetřený česnek, opět osmahneme, doplníme otištěnými, na plátky pokrájenými houbami, osolíme, opepříme a zalijeme červeným vínem. Do směsi vložíme připravené maso a dusíme je na malém plaménku, až změkne. Podáváme hráškovou rýži.

PANENSKÁ VEPŘOVÁ NA HOUBÁCH A ČERVENÉM VÍNĚ. PANENSKÁ VEPŘOVÁ NA HOUBÁCH A ČERVENÉM VÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1390 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz