VEPŘOVÝ GULÁŠ S HOUBAMI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 800g vepřové plece, 200g žampionů, 2 lžíce sádla, 5 cibulí, sůl, ml. černý pepř, 100 ml masového vývaru, 200 ml červeného vína, 1 lžíce instantní jíšky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na stejnoměrné kousky. Žampiony nakrájíme na silnější plátky. V kastrolu rozehřejeme sádlo. Cibuli nasekáme nadrobno. Zpěníme ji do růžova na sádle, přidáme maso a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme a vydusíme do šťávy. Vývar promícháme s červeným vínem. Maso zalijeme vývarem s vínem a dusíme na mírném ohni asi 1 hodinu. Po 45 minutách dušení přidáme žampiony. Potom všleháme instantní jíšku a ještě 5 min. povaříme. Příloha: houskový knedlík



VEPŘOVÝ GULÁŠ S HOUBAMI. VEPŘOVÝ GULÁŠ S HOUBAMI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1359 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz