DUŠENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA SE ZELENINOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 ks vepřové kotlety, 100g mrkve, 100g celeru, 100g pórku, 50g žampionu, 100g květáku, 50g zeleného hrášku, 1 dl bílého vína, 80g oleje, česnek, sůl, ml. pepř, Vegeta, 1 lžíce hl. mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou mrkev, pórek a celer nakrájíme na kousky, květák rozebereme na růžičky a žampiony nakrájíme na plátky. Kotlety nasolíme, mírně naklepeme a opečeme z obou stran prudce na oleji. Poté i s výpekem přemístíme do kastrolu, podlijeme vodou a dusíme pod poklicí spolu se zeleninou a žampiony asi 25 min. Mouku promícháme ve víně, zalijeme maso a dobře rozmícháme, aby se nevytvořily hrudky. Dusíme do měkka, podle potřeby ještě podlijeme nebo dosolíme. Příloha : bramborová kaše



DUŠENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA SE ZELENINOU. DUŠENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA SE ZELENINOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1321 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz