PASTEVECKÉ FONDUE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 250 g sýra Primátor, 150 ml bílého vína, 5 g maizeny, mletý pepř, muškátový oříšek, 400 g bílého chleba, 2-3 stroužky česneku, sůl, 60 g másla na vymazání, 250 g šunky nebo šunkového salámu, 50 g žampiónů, 20 g másla, 5 malých rajčat POSTUP PŘÍPRAVY: Do hlubší pánve nalijeme víno a zahřejeme je, přidáme na malé kostičky nakrájený nebo rozstrouhaný sýr a za stálého míchání ho necháme roztavit. Když je směs hladká přidáme v trošce vína rozmíchaný škrob, pepř a muškát. Vymícháme na teple do zhoustnutí. Plátky veky nasucho po jedné straně opečeme a tuto stranu potřeme česnekem rozetřeným se solí. Do máslem vymazaného pekáčku urovnáme toustíky neopečenou stranou dolů, na ně položíme plátky šunky nebo salámu, na ně urovnáme plátky žampiónů sterilovaných ve slaném nálevu nebo čerstvých podušených na másle. Vše přelijeme teplým fondue, ozdobíme plátky malých tvrdých rajčat. Potom vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme, až je povrch zlatový. Podáváme teplé:

PASTEVECKÉ FONDUE. PASTEVECKÉ FONDUE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz