POLÉVKA ZE SLEZINY (nebo játrová).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ / 




INGREDIENCE: 1 l vody, 200 g sleziny nebo jater, 50g mouky, 1 menší cibule, 50g tuku, 200 g zeleniny (celer, petržel, menší kousek mrkve, poněvadž slezina je sama nasládlá), sůl, 1 žloutek.

POSTUP PŘÍPRAVY: Do mixéru dáme asi půl šálku osolené vody a po kouscích přihazujeme krájenou slezinu a cibuli. Mixujeme asi minutu. Z tuku a mouky uděláme 5 zlatavou jíšku, zalijeme studenou vodou a rozkvedláme (nebo rozmixujeme). Do ní pak přidáme na kostečky nakrájenou zeleninu a kaši ze sleziny a vaříme asi 20 minut. Do hotové již polévky dáme čerstvý žloutek, který nevříme, nýbrž jen prohřejeme. K polévce podáváme osmaženou žemli.



POLÉVKA ZE SLEZINY (nebo játrová). POLÉVKA ZE SLEZINY (nebo játrová).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1335 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz