VRABEC ÁLA BAŽANT NA VÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 




INGREDIENCE: 500 g vepřové plece bez kosti, 1 sterilovaná směs Halali (mrkev, celer, petržel v kořeněném nálevu), špetka celého pepře, špetka nového koření, 4 bobkové listy, 3 lžíce kečupu 2 lžíce hladké mouky, polévková lžíce oleje, 2 dl červeného vína, hrstka rozinek, špetka pepře, špetka soli.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou plec nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nahrubo a na oleji ji v troubě opečeme. Přidáme protlak a po zapečení do pekáče vsypeme scezenou směs Halali, pepř, nové koření a bobkový list. Poté vložíme do směsi i kousky masa a dobře promícháme. Podlijeme vodou a 7 dl vína. Pečeme doměkka za občasného promíchání a podlití. Mezitím připravíme zlatavou jíšku. Po upečení maso vyjmeme, podle potřeby do výpeku dolijeme vodu, přidáme jíšku a zahustíme do konzistence omáčky. Přidáme rozinky. Táhnutím v troubě provaříme, necedíme. Dochutíme solí, podle chuti můžeme přidat trochu krystalového cukru, dolijeme zbytkem vína.



VRABEC ÁLA BAŽANT NA VÍNĚ. VRABEC ÁLA BAŽANT NA VÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1341 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz