VEPŘOVÁ ROLÁDA 3.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 




INGREDIENCE: Špalek vepřové plece (asi 700g), sůl, hořčice, 4 plátky ang. slaniny, olej, 4 žampióny, citr. šťáva, 2 vejce, kousek červené a zelené papriky, kousek bujónové kostky, 2 lžíce hl. mouky, 1 lžíce másla.

POSTUP PŘÍPRAVY: Plecko rozkrojíme v plát, rozklepeme do šířky, osolíme, potřeme hořčicí a poklademe slaninou, z niž jsme odkrojili kůži. Žampióny nakrájíme na plátky, pokapeme citr. šťávou, krátce osmáhneme na oleji, zalijeme vejci rozšlehanými se solí a umícháme řidší nádivku. Potřeme ji připravené maso, vše poklademe nudličkami paprik, stočíme do rolády a pevně ji ovineme silnou nití. Roládu opečeme po všech stranách na oleji, podlijeme trochou vody, přidáme bujónovou kostku a dusíme. Při tom roládu obracíme, poléváme šťávou a podléváme vodou. Zároveň seškrabujeme ze stran pekáče připečenou šťávu. Měkkou roládu vyjmeme, do šťávy přidáme mouku rozetřenou ze změklým máslem a mícháme, až se šťáva povaří. Roládu můžeme podávat teplou i studenou. .



VEPŘOVÁ ROLÁDA 3. VEPŘOVÁ ROLÁDA 3.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1320 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz