VEPŘOVÉ RAGÚ NADIVOKO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 500g vepřové plece bez kostí, olej, kousek mrkve, celeru a petržele, 1 cibule, ml. pepř, ml. nové koření, tymián, bobkový list, sklenka červeného vína, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce hl. mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso naklepeme a nakrájíme na stejně velké kostky. Na oleji zpěníme zeleninu nakrájenou na nudličky, přidáme drobně nakrájenou cibuli a vše osmáhneme. Pak vmícháme maso a krátce je opečeme po všech stranách. Hned je podlijme části vína a trochou vody, přidáme koření a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme, až téměř změkne. Přidáme kečup a moukou rozmíchanou v trošce vody a dusíme, až maso změkne. Nakonec vmícháme víno a pokrm prohřejeme.
Příloha: různě upravená rýže nebo houskový knedlík.



VEPŘOVÉ RAGÚ NADIVOKO. VEPŘOVÉ RAGÚ NADIVOKO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz