ROŠTĚNKY S PŘEKVAPENÍM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ ROŠTĚNKY / 




INGREDIENCE: 4 plátky roštěnky (asi 600 g), sůl, Vegeta speciál, l50 g sýra Hermelín, 3 lžíce oleje, 4 lžíce pikantního kečupu, 2 lžíce pikantní hořčice, trochu sladké smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou Vegety, na polovinu roštěnky poklademe plátky Hermelínu, přehneme, okraje sklepneme nebo sepneme párátkem a na horkém oleji opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do výpeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme trochu vody nebo vývaru. Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Podáváme s bramborovými hranolky nebo rýží a se zeleninovým salátem.



ROŠTĚNKY S PŘEKVAPENÍM ROŠTĚNKY S PŘEKVAPENÍM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1408 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz