BIFTEK S JÁTRY

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ / 




INGREDIENCE: 750 g pravé svíčkové, sůl, pepř, dvoje kuřecí játra, 50 g anglické slaniny, sádlo nebo olej, lžička hladké mouky, 4 lžíce kečupu, sklenka červeného vína, šálek vývaru z masoxu.

POSTUP PŘÍPRAVY: Ze svíčkové nakrájíme silnější bifteky, naklepeme je tupou stranou nože, osolíme, opepříme a smažíme po obou stranách v horkém sádle společně s plátky anglické slaniny. Bifteky nesmějí být uvnitř krvavé. Je to nezdravé. Opečené bifteky i slaninu vyndáme a necháme na teple. Do vypeku přidáme pokrájená drůbeží játra, krátce osmahneme, zaprášíme lžičkou mouky, osmahneme, vlijeme víno a vývar, ochutíme kečupem a povaříme. Opečené bifteky vložíme na talíř, podlijeme omáčkou s játry, ozdobíme smaženou slaninou a podáváme s opékanými brambory.



BIFTEK S JÁTRY BIFTEK S JÁTRY



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1361 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz