KACHNA PEČENÁ V MEDOVÉ MARINÁDĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: 1 kachna, 100 ml bílého vína, 100 ml sójové omáčky, 200g medu, drcený pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: očištěnou a vykuchanou kachnu dobře omyjeme a osušíme. Zformujeme ji, aby nám během pečení držela tvar. V misce promícháme bíle víno, sójovou omáčku a med a připravíme si hustou marinádu, kterou ochutíme pepřem. Kachnu osolíme a pomažeme marinádou zvenku i zevnitř. Vložíme ji do pekáče, podlijeme trochou vody, přiklopíme druhým pekáčem a pečeme v předehřáté troubě. Kachnu pečeme nejdříve křídly nahoru, pak ji obrátíme, podle potřeby podlijeme a dopečeme. Během pečení často potíráme marinádou. Hotovou kachnu můžeme podávat celou a porcovat přímo na stole nebo ji nakrájíme na porce, poskládáme na mísu a přelijeme horkým výpekem

KACHNA PEČENÁ V MEDOVÉ MARINÁDĚ. KACHNA PEČENÁ V MEDOVÉ MARINÁDĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1351 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz