VÝVAR ZE SKOPOVÉHO MASA SE ZELENINOU (čorba gradinarska)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA RŮZNÁ / 




INGREDIENCE: 200 g skopového masa s kostí, 1 l pitné vody, podle chuti sůl, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 3 mrkve, malý kousek celeru, 2 petržele, 3 listy kapusty, špetka sladké papriky, 1 kávová lžička rajčatového protlaku, špetka mletého pepře, vývar z kostí, 2 bobkové listy, 2 rajčata, 3 paprikové lusky, 100g brambor, 2 lžíce sterilovaného hrášku,40g sterilovaných fazolových lusků, 1 kávová lžička 8% octa. POSTUP PŘÍPRAVY: Do vlažné osolené vody vložíme skopové maso, nasekané na menší kousky (3 na jednu porci). Na oleji osmahneme a podusíme na kostky krájenou zeleninu, mrkev, celer, petržel, kapustu a nadrobno krájenou cibuli. Přidáme rajčatový protlak a sladkou papriku. Kapusta musí být předem spařená ve slané vodě. Když je zelenina skoro měkká, přidáme na kostky krájená rajčata a zelené paprikové lusky s oloupanými brambory, bobkový list a vše vaříme do měkka. Uvařenou zeleninu spojíme s uvařeným masem, přidáme sterilovaný hrášek a zelené fazolové lusky. Nakonec dochutíme octem, mletým pepřem a solí. Polévka je jemné pikantní chuti a narůžovělé barvy.

VÝVAR ZE SKOPOVÉHO MASA SE ZELENINOU (čorba gradinarska) VÝVAR ZE SKOPOVÉHO MASA SE ZELENINOU (čorba gradinarska)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1318 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz