DRŮBKOVA POLÉVKA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA DRŮBEŽÍ / 




INGREDIENCE: 400g drůbků (křidla, krk, žaludek, srdce), malý kousek celeru, 1mrkev, 1 malá cibule, lžíce másla, podle chuti sůl, 5 kuliček pepře, zelená petržel, 1 vejce, šálek kyselého mléka, 1 kávová lžička hladké mouky, 1 1/4 litru vývaru z drůbků.

POSTUP PŘÍPRAVY: Uvedené množství drůbků opaříme, opálíme chmýří, očistíme a namočíme do vlažné vody na patnáct až dvacet minut, pak dobře vypereme a vložíme do hrnce s vlažnou vodou, přidáme sůl, celý pepř a zvolna vaříme do měkka. Na kousky krájenou očištěnou zeleninu a cibuli osmahneme na másle, zalijeme vývarem z drůbků a vaříme, až je zelenina měkká. V kyselém mléku rozšleháme vejce a prosátou hladkou mouku, přidáme trochu vývaru z drůbků a na okraji plotny mírně převaříme. Po převaření vlijeme tuto směs do polévky, přidáme nakrájené maso z drůbků (bez kostí), rozmícháme a podáváme. Jednotlivé porce polévky sypeme sekanou zelenou petrželkou. Polévka je lahodná, mírně nakyslé chuti po kyselém mléku.



DRŮBKOVA  POLÉVKA DRŮBKOVA  POLÉVKA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1391 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz