KRŮTA PO MEXICKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA / 


Mexická kuchyně.

INGREDIENCE: 1 menší krůta, slanina na špikování, olej na potírání masa, 50 g hladké mouky, vývar, 80 g rajčatového protlaku, 8 rajčat, 4 feferonky, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Krůtu očistíme, omyjeme a osušíme. Pak maso prošpikujeme slaninou. Osolíme, opepříme a pečeme za stálého podlévání. Krůtu občas potřeme olejem. Upečenou drůbež vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zarestujeme, podlijeme vývarem a dohladka povaříme. Šťávu procedíme, přidáme rajčatový protlak a znovu povaříme. K porcím krůty se podávají pečená celá rajčata a osmahnuté feferonky. Podáváme s dušenou rýží.



KRŮTA PO MEXICKU. KRŮTA PO MEXICKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1346 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz