SRBSKA ČORBA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 400g telecího hrudí, 1 petržel, malý kousek celeru, 1 mrkev, 1 malá cibule, petrželová nať, 1 1/4 litru vody, sůl, 1 pálivá paprika, S kuliček pepře, 2 vejce, 1/2 šálku kyselé smetany, 3 citróny.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na díly a vaříme v osolené vodě. Když je maso zpola měkké, přidáme celou kořenovou zeleninu, cibuli, celý pepř a mletou papriku. Jakmile maso změkne, vyjmeme je z polévky spolu se zeleninou a rozdělíme s vařenou rýží do talířů. Polévku zahustíme žloutky, rozšlehanými s kyselou smetanou, přikyselíme citrónem. Polévkou zalijeme připravené talíře s masem a rýží, posypeme sekanou petrželovou natí a podáváme.
Rýži uvaříme tak, že asi do jednoho litru osolené vařící vody zavaříme rýži a za stálého míchání ji uvaříme do měkka. To trvá přibližně patnáct minut. Vařenou rýži scedíme a necháme v cedníku odkapat.



SRBSKA ČORBA SRBSKA ČORBA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1360 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz