HOLUBCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SEKANÁ / 




INGREDIENCE: 1 hlávka zelí, sůl.
Nádivka: 250 g mletého hovězího masa, 250 g mletého vepřového masa, 1 cibule, 250 g rýže, 3 lžíce vepřového sádla, 1 lžíce nasekané petrželky nebo kopru, sůl, vývar, 60 g rajčatového protlaku.

POSTUP PŘÍPRAVY: Hlávku zelí opereme, zbavíme košťálu a povaříme ve slané vodě. Jednotlivé listy oddělíme. Na každý list rozložíme rovnoměrně nádivku, ale neklademe ji těsně ke krajům. Listy zabalíme a převážeme nití. Holubce srovnáme do kastrole, podlijeme vývarem, navrch zalijeme rozředěným rajčatovým protlakem a pod pokličkou v troubě dusíme.
Nádivka: Maso i cibuli umeleme, k směsi přimícháme dobře vypranou syrovou rýži, nasekanou petrželku nebo kopr a vepřové sádlo. Osolíme a dobře promícháme.



HOLUBCE HOLUBCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz