ZNOJEMSKÝ SEKANÝ BIFTEK

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SEKANÁ / 




INGREDIENCE: 250 g vepřové plece bez kostí, 150 g zadního hovězího masa, 50 g slaniny, 200 g bílé veky, 6 vajec, 300 g konzervovaného leča, 100 sádla, 50 g cibule, 5 g česneku, 75 g kyselých okurek, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso, ve vodě namočenou veku a cibuli umeleme na masovém strojku, přidáme jedno vejce, sůl, utřený česnek, pepř a poloviční dávku na kostičky nakrájené slaniny. Vše dobře promícháme a tvoříme karbanátky, které opékáme na sádle. Podáváme vždy dva karbanátky - jeden se sázeným vejcem, druhý politý lečem. Zdobíme opečenou slaninou a kyselou okurkou. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory nebo rýže.



ZNOJEMSKÝ SEKANÝ BIFTEK ZNOJEMSKÝ SEKANÝ BIFTEK



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1371 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz