JEHNĚČÍ RAGŮ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ SKOPOVÝ / 




INGREDIENCE: 1 kg jehněčího plecka bez kostí, sůl, pepř, 2 cibule, 120 g sádla, 50 g hl. mouky, 5 lžic kečupu, 4 stroužky česneku, 150 g sterilovaného hrášku.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté maso nakrájíme na kousky a vhodíme je na 5 minut do vařící vody. Poté kousky masa vyjmeme a na rozpáleném sádle opečeme. Opečené maso dáme na talíř a v tuku dorůžova osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mouku, zasmahneme a zalijeme vodou na řídkou omáčku. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, kečup a nakonec maso. Přiklopíme a v troubě dusíme doměkka. K hotovému masu přidáme okapaný hrášek. Podáváme s nudlemi nebo s knedlíky.



JEHNĚČÍ RAGŮ JEHNĚČÍ RAGŮ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1431 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz