JÁTROVÁ KARI RÝŽE PO INDICKÉM ZPŮSOBU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RÝŽE / 




INGREDIENCE: 300 g rýže, 1 lžička kari, 50 g tuku, 400 g jater, 2 cibule, 3 lžíce sladké smetany, sekané ořechy, petrželka, rajčata, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rozebereme na proužky a na tuku osmahneme. Přidáme odblaněná a na menší kousky nakrájená játra, která chvíli na všech stranách opékáme. Potom přidáme spařenou rýži smíchanou s kari kořením, zalijeme vroucím vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Během dušení přidáme nasekané ořechy Když je maso měkké, vmícháme do pokrmu osolenou smetanu s jemně nasekanou petrželkou a nakonec opatrně vmícháme rýži. Při podávání obkládáme zeleninou.



JÁTROVÁ KARI RÝŽE PO INDICKÉM ZPŮSOBU JÁTROVÁ KARI RÝŽE PO INDICKÉM ZPŮSOBU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1375 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz