RYBA PO PROVENSÁLSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY FILÉ / 




INGREDIENCE: 800 g filé nebo jiné mořské ryby, sůl, citrónová stává na omáčku: 2 velké cibule, 400 g rajčat, malá sklenička černých oliv, sůl, pepř, tymián, bazalka, šálek bílého vína, zelená petrželka, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli nadrobno nakrájíme a na oleji osmahneme dožluta. Přidáme spařená, sloupnutá a pokrájená rajčata, překrojené olivy, všechno koření, sůl a pepř a podlijeme vínem. Dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Rybu nakrájíme na menší kousky, pokapeme citrónem a osolíme. V průběhu dušení ji vložíme do omáčky a společně dusíme doměkka, tj. asi 15 minut. Podáváme s pečivem nebo s dušenou rýží.



RYBA PO PROVENSÁLSKU RYBA PO PROVENSÁLSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1436 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz