RYBA PO ČÍNSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY FILÉ / 


Čínská kuchyně

INGREDIENCE: 1 kg ryby (filé, mořská štika apod.), svazek naťové cibulky nebo několik menších pórků, citrónová šťáva, 2 vejce, sůl, olej, 1/2 lžičky zázvoru, sklenka bílého vína, 4 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžičky glutasolu, l lžička cukru, l lžíce škrobové moučky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Ryby nakrájíme na menší kousky, pokud mají kosti, odstraníme je, maso pokapeme citrónem, osolíme a obalíme v rozšlehaných vejcích. Hned je po částech vhodíme do rozpáleného oleje a smažíme. Vidličkou oddělujeme i jednotlivé kousky, aby se neslepily. Dozlatova osmažené maso vyjmeme a na ubrousku necháme okapat. Do oleje vhodíme pokrájenou cibuli nebo pórek i se zelenou částí, okořeníme zázvorem, sójovou omáčkou a podusíme. Pak ve sklence vody rozmícháme lžíci škrobové moučky, přidáme víno a cukr a zahustíme podušenou cibulkou. Můžeme ještě přidat vodu nebo víno a dochutit sójovou omáčkou. Nakonec vmícháme glutasol, osmažené ryby, vše lehce promícháme a podáváme s dušenou rýží.



RYBA PO ČÍNSKU RYBA PO ČÍNSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1372 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz