MAKRELA SE ZAPÉKANÝMI BRAMBORY PO NĚMECKÉM ZPŮSOBU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY MAKRELA / 




INGREDIENCE: 500 g vařených brambor, 500 g makrely, 150 g šunky, 5 natvrdo uvařených vajec, 2 vejce, 50 g oleje, 1/4 l smetany, mletá paprika, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Uvařené brambory oloupeme, pokrájíme na kolečka a ta dáme na dno olejem vymaštěné zapékací misky. Poklademe je plátky natvrdo uvařených vajec, šunkou a na plátky nakrájenou makrelou. Osolíme, opepříme a přidáme papriku. Vrstvy střídáme, nahoře musí být brambory. Pak ve smetaně rozmícháme vejce, přisolíme a pokrm zalijeme. Pečeme dorůžova.

MAKRELA SE ZAPÉKANÝMI BRAMBORY PO NĚMECKÉM ZPŮSOBU MAKRELA SE ZAPÉKANÝMI BRAMBORY PO NĚMECKÉM ZPŮSOBU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1394 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz