VÍDEŇSKÁ ČOČKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 400g čočky, bobkový list,špetka tymiánu, 40g rostlinného tuku, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 30g hladké mouky, vývar z čočky, trochu sardelové pasty, 1 lžíce kaparů, 1 steri. Okurka, sůl,mletý pepř, petrželka, ocet nebo citrónová šťáva.

POSTUP PŘÍPRAVY: Předem namočenou čočku dáme vařit s bobkovým listem a tymiánem. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli a utřený česnek, zaprášíme moukou, osmáhneme, zředíme vývarem z čočky, přidáme sardelovou pastu, rozsekané kapary, na kostičky nakrájenou okurku a povaříme. Do omáčky dáme měkkou čočku, osolíme podle chuti, opepříme, promícháme s jemně usekanou petrželkou a dochutíme octem nebo citrónovou šťávou. Tuto pikantní čočku podáváme s vejci vařenými natvrdo nebo s vařeným hovězím masem.



VÍDEŇSKÁ  ČOČKA. VÍDEŇSKÁ  ČOČKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz