SMAŽENÝ KAPR V TĚSTÍČKU PO BULHARSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 800 g očištěného kapra, citrónová šťáva, sůl, trochu hladké mouky na obalení, tuk na smažení.
Těstíčko: 2 vejce, 5 lžic smetany nebo mléka, 2-3 lžíce hladké mouky, 2 lžíce jemně pokrájených sterilovaných žampionů, 2 lžíce sterilovaných kapií pokrájených na nudličky, pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra pokrájíme na porce, Zakapeme citrónovou šťávou a osolíme. Porce obalíme v hladké mouce, namáčíme v těstíčku a vkládáme do rozehřátého tuku. Smažíme po obou stranách dozlatova a podáváme s vařenými bramborami a se zeleninovým salátem.
Příprava těstíčka: z vajec, smetany nebo mléka, mouky a ostatních přísad umícháme těstíčko.



SMAŽENÝ KAPR V TĚSTÍČKU PO BULHARSKU. SMAŽENÝ KAPR V TĚSTÍČKU PO BULHARSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz