RUSKÝ BORŠČ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 200g kostí, 500g hovězího masa, 1 uzené koleno nebo klobása, sůl, 50g másla, červená řepa 1 velký brambor, kousek celeru. 1 mrkev, půl petržele, 200 g kysaného zelí, 1 cibule, hrst šťovíku. 200 ml kysané smetany,2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, bobkový list, petrželka, cukr, popřípadě ocet.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso s kostmi uvaříme doměkka. Na másle podusíme pokrájenou zeleninu (kromě šťovíku) a brambor, přidáme nakrájené maso, zalijeme vývarem, osolíme, přidáme koření. Vaříme, až je vše měkké. Nakonec přidáme protlak a jemně pokrájený šťovík. Zahustíme smetanou, v níž jsme rozkvedlali lžíci mouky. Posypeme drobně rozsekanou petrželkou a dochutíme.



RUSKÝ BORŠČ. RUSKÝ BORŠČ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1330 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz