ZAPEČENÝ PÓREK S FAZOLEMI

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 4 pórky, 3 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, 500 g Mých fazoli, 150 ml smetany, 150 g nivy, l masox, petrželka, sůl, pepř, sladká paprika. POSTUP PŘÍPRAVY: Fazole den předem namočíme. Doměkka je uvaříme v osolené vodě. Pórek očistíme, pokrájíme větší část na 10 cm dlouhé kousky a zbytek na kolečka. Česnek rozkrájíme a dáme na rozpálený olej, přidáme fazole, vývar z masoxu, smetanu a koření. Pórek samostatně povaříme 10 minut ve slané vodě. Do vymazaného pekáče dáme fazole smíchané s kolečky pórku. Na povrch rozložíme dlouhé kousky pórku. Vše posypeme strouhanou nivou a zapečeme.

ZAPEČENÝ PÓREK S FAZOLEMI ZAPEČENÝ PÓREK S FAZOLEMI



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1410 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz