HOVĚZÍ PEČENĚ S ČERSTVÝMI HŘÍBKY

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ / 




INGREDIENCE: 1 kg hovězího masa z kýty, ořechu nebo z kulaté plece, sůl, 300 g čerstvých hříbků, mletý pepř, 2 dl sladké smetany, 20 g hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Připravujeme stejným způsobem jako hovězí pečeni v přírodní šťávě a když je maso napolo udušené, vložíme očištěné a nakrájené hříbky. Když jsou maso i houby měkké, přidáme smetanu rozkverlanou s moukou, povaříme a dokončíme podle předpisu hovězí pečeně v přírodní šťávě. Podáváme s vařenými brambory, těstovinami a různou zeleninou.

HOVĚZÍ  PEČENĚ S ČERSTVÝMI HŘÍBKY HOVĚZÍ  PEČENĚ S ČERSTVÝMI HŘÍBKY



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1412 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz