BŮČEK PEČENÝ S MEDEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 800 g libovějšího vepřového bůčku, kmín, cibule, česnek, med, sůl, pivo nebo přírodní víno.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěný bůček osolíme, okmínujeme, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vložíme na pekáč. Med se zředí pivem nebo vínem a během pečení se jím bůček v troubě nebo na roštu potíráme. Takto můžeme připravovat i ostatní druhy masa, ale i ryby. Peče se zvolna, aby se nepřipálila kůrka, ale zůstal jemně zkaramelizovaný. Podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovým knedlíkem a zelím.



BŮČEK PEČENÝ S MEDEM BŮČEK PEČENÝ S MEDEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1327 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz