VEPŘOVÝ GULÁŠ II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 600 g vepřové plece nebo ramínka, 60 g oleje, 3 větší cibule, sůl, 1 lžíce sladké mleté papriky, lžička drceného kmínu, 3 rajčata, 4 stroužky česneku, špetka majoránky, 40 g másla.

POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a po všech stranách je opečeme dohněda. Potom maso osolíme, přidáme papriku, drcený kmín, spařená a oloupaná rajčata, rozetřený česnek se solí a majoránku, podlijeme horkou vodou a dusíme. Podle druhu masa asi 20 až 30 minut v Papinově hrnci. Potom pod hrncem zdroj tepla vypneme a necháme chvíli dojít. Nakonec guláš zjemníme máslem, které vložíme do hotové pokrmu.
Jako přílohu podáváme dušenou rýži, houskový knedlík, krajíček chleba nebo jen pečivo.



VEPŘOVÝ GULÁŠ II. VEPŘOVÝ GULÁŠ II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1353 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz