HOUBOVÁ NÁDIVKA II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE: 200g čerstvých hub (žampióny, hřiby pravé, ostatní houby hřibovité, smrže obecné, bedly, májovky, křemenáče), 60g másla, 20g cibule, 10g petrželky, 20g hladké mouky, asi 1/8 l světlého vývaru z hovězího masa, nebo vývaru připraveného z kostky masoxu, sůl, popř. trocha mletého pepře. POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole rozehřejeme máslo, v něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a jemné rozsekanou petrželku, přidáme na tenké plátky nebo na nudličky nakrájené houby a dusíme doměkka. Měkké houby zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a dohusta svaříme. Nádivku používáme k nadívání vaječných omelet, slaných palačinek, pirožek, telecích nebo vepřových řízků atd.

HOUBOVÁ NÁDIVKA II. HOUBOVÁ NÁDIVKA II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1345 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz