FRANCOUZSKÁ RYBÍ POLÉVKA II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA RŮZNÁ / 


Na Štědrovečerní stůl.

INGREDIENCE: 600 g rybího masa, 1 cibule, 1 lžíce rajského protlaku nebo 1 rajče, 3 stroužky česneku, 4 lžíce oleje, 2 žloutek, tymián, bobkový list, čerstvá nebo sušená petrželka, špetka šafránu, kousek pomerančové kůry, pepř, sůl, kostičky bí1é veky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli, stroužek česneku a rajče nadrobno pokrájíme a vložíme do 1,5 l studené vody Pak přidáme tymián, celý stroužek česneku, bobkový list, petrželku, pomerančovou kůru a očištěné rybí maso a okořeníme šafránem. Osolíme, opepříme, přidáme několik kapek oleje a asi 15 minut vaříme. Vývar procedíme, maso vybereme zvlášť na talíř, zeleninu propasírujeme zpět a dále vaříme. Třetí stroužek česneku utřeme se soli Polévku sundáme z plotny a vmícháme připravenou česnekovou směs. Hotovou polévku pak vlijeme na kostičky bílé veky do polévkové mísy. Teplé rybí maso podáváme na talířcích zvlášť.



FRANCOUZSKÁ RYBÍ POLÉVKA II. FRANCOUZSKÁ RYBÍ POLÉVKA II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1349 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz