UKRAJINSKÝ BORŠČ II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 300 g libového vepřového masa, 200 g červené řepy, 100 polévkové zeleniny (mrkev, celer, petržel), lžíce sterilovaného hrášku, 40 g oleje, 60 g cibule, 150 g bílého zelí, 200 g brambor, 20 g cukru, 2 stroužky česneku, 2 dl kysané smetany, rajčatový protlak, ocet, sůl, kmín, pepř, 1 bobkový list, 1 hřebíček

POSTUP PŘÍPRAVY: Jemně nasekanou cibuli zpěníme na oleji, vložíme na ni maso nakrájené na kostky, krátce osmahneme a zalijeme vodou. Přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou polévkovou zeleninu, zelí nakrájené na nudličky, bobkový list, hřebíček, pepř, sůl a vaříme. Když je maso poloměkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a dovaříme doměkka. Do hotové polévky vložíme oloupanou, na proužky nakrájenou červenou řepu, kterou jsme uvařili v hrnku zvlášť (můžeme použít i sterilovanou řepu), a okapaný sterilovaný hrášek. Nakonec podle chuti přikyselíme, přisolíme či přisladíme. Smetanu přidáváme do polévky až na talířích.



UKRAJINSKÝ BORŠČ II. UKRAJINSKÝ BORŠČ II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1337 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz