FRANCOUZSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 




INGREDIENCE: 800 g vepřové pečeně, 100 g brambor, 2 stroužky česneku, muškátový oříšek, tymián, bobkový list, 1 lžíce sádla, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Do hrnce s 1 l slané a opeřené vody vložíme maso, uvedeme do varu a pod poklicí slabým varem vaříme 30 minut. Zapékací mísu vymažeme utřeným stroužkem česneku. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Ty pak rozložíme do mísy ve třech vrstvách, každou vrstvu posypeme směsí rozdrceného bobkového listu a tymiánu, utřeného stroužku česneku a strouhaného muškátového oříšku. Pak brambory zalijeme vývarem z masa - musí být ponořeny. Nakonec přidáme sádlo. Vložíme do předehřáté trouby a po 15 minutách položíme na brambory připravené maso. Pečeme asi hodinu. Brambory do sebe vsáknou všechen tuk.

FRANCOUZSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ FRANCOUZSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1339 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz