SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ III.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 500 g vepřového masa z plece, 2 cibule, 3 lžíce sádla, 1 lžÍce mleté papriky, 1 lžičky kmínu, 1 lžíce hladké mouky, kelímek zakysané smetany, sůl, 500 g kysaného zelí.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso propláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na horkém sádle. Vmícháme papriku, necháme ji za stálého míchání rozpustit, vhodíme maso, osolíme ho a opékáme, až pustí šťávu. Přidáme kmín, podlijeme vodou a dusíme 15 minut od počátku varu v tlakovém hrnci. Pak poklici polijeme vodou, čímž se sníží tlak, k masu přidáme propláchnuté a překrájené zelí, přidáme opět trochu vody, uzavřeme a dusíme asi 20 minut. Necháme dojít, sejmeme poklici, guláš zahustíme jíškou usmaženou z másla a hladké mouky, promícháme a povaříme. Před koncem varu přidáme nahřátou smetanu (studená by se mohla srazit), dochutíme a podáváme s houskovými knedlíky.



SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ III. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ III.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1346 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz