KOTLETY ZAPEČNÉ VE ŠLEHAČCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 1 lžíce másla, 1 lžíce oleje, 2 cibule, sůl, pepř, 100 g uzeného sýra, 1/4 l sladké šlehačky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Pekáček vymastíme máslem a olejem, vysypeme ho nadrobno nakrájenou cibulí, přidáme mírně naklepané, osolené a opepřené kotlety a vložíme do rozehřáté trouby Asi po 10 minutách pekáček vyjmeme, kotlety posypeme strouhaným uzeným sýrem, zalijeme šlehačkou a vrátíme zpět do trouby Zapékáme asi 40 minut, až se šlehačka odpaří a kotlety zůstanou pouze v husté, lákavě vonící šťávě a na povrchu s rozpečeným sýrem. Podáváme s vařenými brambory pokapanými máslem a posypanými nasekanou petrželkou.



KOTLETY ZAPEČNÉ VE ŠLEHAČCE KOTLETY ZAPEČNÉ VE ŠLEHAČCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz